Yangın Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

Ulaşım kolaylığı sağlamak yalnızçlı bünyelmış merdivenlerin dışında dirilik emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma kurtarmak namına yangın merdivenleri zarfında kişioğlu çitndıran bütün kuruluşlarda olmalıdır.

Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Fakat kapıların ne tarafa rast açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem de yönetmelikle munis şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en hayati sorulardan biridir.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî Yangın Çıkış Kapısı açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Kuruluşda mevcut insanoğluın eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Böylece imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanoğluı esenlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe günah gestaltlmaması müstelzim bir işlemdir.

Report this wiki page